Nå kommer en ny klesbutikk på Granstunet!

NY BUTIKK: Linda Klevengen (til venstre) blir butikkleder for klesforetningen Sømløs, mens Marie Brunstad Gjelsvik skal jobbe i butikken.
Foto: Kristine Bentestuen Ludvigsen.

 

– Jeg tror en slik butikk er etterlengtet på Hadeland, sier Mona Myhre, som har tatt initiativet til butikken sammen med senterleder Tor Ole Karlsen.

– Et komplett tilbud på Gran

– Jeg tror det er viktig å tørre å tenke annerledes. Jeg har ingen erfaring med klesbransjen, men en del erfaring innen varehandel. Jeg har stor tro på disse damene og gleder meg til åpning, sier Tor Ole Karlsen.

Mona Myhre forteller at klesforretning for damer er en idé som har vært tenkt på lenge.

– Da Tor Ole forslo at vi faktisk skulle gjøre det, ble det virkelig. Hos både Mitz og Liten og Unik selger vi varer fra Bestseller. Vi har lenge fått tilbakemeldinger om at det har manglet samme tilbud til damene på Gran. Folk drar heller til Gjøvik, Jessheim eller Hønefoss, og det må vi gjøre noe med. Nå får kundene et komplett tilbud på Gran, sier Myhre.

Bedriften har fått navnet Sømløs konfeksjon AS og eies av Så og Høste AS (50 prosent), mens Åse Randi Olerud, Mona Myhre, Anne Marthe Erlandsen og Andrea Lyngen Fossum eier 12,5 prosent hver. Det er disse damene som også står bak Mitz og Liten og Unik under firmanavnet Olerud og Myhre AS. Tor Ole Karlsen er medeier i Så og Høste AS.

 

SNART KLARE: Andrea Lyngen Fossum (fra venstre), Mona Myhre, Anne Marthe Myhre Erlandsen, Åse Randi Olerud, Marie Brunstad Gjelsvik og Linda Klevengen gleder seg til butikkåpning 15. november. Foto: Kristine Bentestuen Ludvigsen.

 

– En butikk for alle

Myhre forteller også at den nye butikken skal være en del av et prosjekt om å modernisere Granstunet. Butikken skal inn i de gamle lokalene til Gate 8 i andre etasje og skal blant annet føre merker som Vila, Vero Moda, Pieces, Dr. Denim, Calvin Klein, og Urban Pioneers.

– Vi ønsker å være en butikk for alle og at konseptet er tilpasset kundegrunnlaget på Hadeland. Konseptet går ut på å tørre å være seg selv og tenke annerledes. Det er også litt av bakgrunnen for valget av navnet «Sømløs», sier Myhre.

På Facebook har Granstunet hatt en navnekonkurranse, der følgerne ble utfordret til å komme med navneforslag til den nye butikken.

– Vi fikk over 300 forslag både på Facebook og fra andre steder. Vi havnet til slutt på «Sømløs». Det forslaget kom ikke fra Facebook, men vi trakk likevel en vinner blant forslagene som kom inn der. Vinneren fikk et gavekort på 5000 kroner.

 

«NY OG SPENNENDE BUTIKK»: «Her kommer en NY og SPENNENDE butikk» står det utenfor lokalene. Det kan Marie Brunstad Gjelsvik, Anne Marthe Myhre Erlandsen, Andrea Lyngen Fossum og Mona Myhre skrive under på.
Foto: Kristine Bentestuen Ludvigsen.

 

Ansatt butikkleder

Myhre forteller at det er hun som er daglig leder, men at hun ikke skal jobbe så mye i butikken selv. Derfor er det ansatt to personer til å jobbe i butikken. Linda Klevengen blir butikkleder, mens Marie Brunstad Gjelsvik blir jobbende deltid.

– Vi er veldig glade for å ha fått på plass disse to. Linda har vært i bransjen før og vet hva hun driver med. I tillegg skal vi kanskje ansette en person til, i en deltidsstilling. Det har vært stor respons på stillingsannonsene og vi har mange søknader, forteller hun.

 

Hun har god tro på at en slik butikk vil gå godt på Granstunet.

– Vi vet jo at en slik butikk er savnet her i Gran. Jeg håper dette kan bidra til å få enda flere folk til Gran. Vi skal i hvert fall gjøre vårt for at kundene vil komme igjen.

  1. november blir det åpning og Myhre kan love åpningsfest hele helga.

– Det kommer til å bli litt mer enn en vanlig butikkåpning. Programmet er ikke helt klart enda, men det vi vet er at vi skal feire tre dager i strekk med gode tilbud og mye på programmet, sier hun.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *