Sømløs Clothes kommer til å rette seg mot jenter og damer i alle aldre. Vi ser at spesielt ungdommen ofte reiser andre steder når de skal handle trendy klær. Nå skal de få de samme tøffe og trendy klærne her på Granstunet.

Vår hovedleverandør blir Bestseller og merkene Vila, Vero Moda og Pieces,

men vi kommer også til å føre flere spennende merker. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet. I tillegg til at vi har jobbet mye med hvilke merker vi har lyst til å tilby kundene, har vi sett på ulike løsninger for innredning. Det har mye å si hvordan vi presenterer varene våre. Vi ønsker oss en unik løsning til vår unike motebutikk.
Vila er ett av merkene som også leverer innredning til sine forretninger og sitt motetøy.

Fordi vi har lyst til å være litt annerledes tok vi kontakt med Vila for å undersøke muligheten for å bruke deres innredning selv om vi også fører andre merker i butikken. Tilfeldigvis var Vila i Norge akkurat da vi ringte, så de tok turen til Granstunet. De syntes konseptet vårt var spennende og vi ble fort enige om en løsning.
Blir Vila’s testforretning på innredning
Det er mange kjøpesentre rundt om i Norge som kan sammenlignes med Granstunet. Vår forretning blir den første i Norge til å Vila-innredning i kombinasjon med andre merker. Vi er superstolte over å ha fått muligheten til å være Vila’s testforretning. Vi skal gjøre vårt til at andre også får denne muligheten.

Linda Kleveng
Butikkleder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy.

Marie Brunstad Gjelsvik
Butikkmedarbeider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy.